Hønsedag 2017

Dyrene sat i burene

Den 1. oktober 2017 var det vores årlige hønsedag hos vores medlemmer Lennard og Jørn i Outrup. En flok hønse entusiaster samlede sig omkring 9.30 hvorefter dyrene blev sat ind i burene. Kaffe og rundstykker ventede os og smagte godt, især efter en lang køretur som nogle havde. Vores medlemmer bor spredt over landet og derfor afholdes dagen hvert år et andet sted.

De dansk, svenske dommer gik ud i det fine solskinsvejr for at domme vores dyr, mens generalforsamling blev afholdt. Benene kunne lige strækkes efter, inden de medbragte madpakker skulle spises, da dommeren ikke var helt færdige. Vejret var helt fantastisk og med til at gøre dagen til en succes. Frokosten blev nydt, mens der var godt gang i hyggesnakken og tombolaen.

Efter frokosten var tiden endeligt kommet for at høre hvad dommerne havde at sige og forklare om vores dyr. Vingerne, farve, type og top, alt blev kigget på og snakket igennem. Stor tak til Christer og Alex som kom kørende fra Sverige for at domme vores dyr! En læringsrig, hyggelig solskinsdag som blev sluttet af med kaffe og kagen.